14 nov. Literaire middag met Adriaan van Dis

14 nov. Literaire middag met Adriaan van Dis

Literaire middag met Adriaan van Dis Ontmoeting en gesprek o.l.v....

4 nov. Letters bij de Lunch: In het voetspoor van Carolus Battus

4 nov. Letters bij de Lunch: In het voetspoor van Carolus Battus

In het voetspoor van doctor Carolus Battus in de zestiende...

  • 14 nov. Literaire middag met Adriaan van Dis

    14 nov. Literaire middag met Adriaan...

  • 4 nov. Letters bij de Lunch: In het voetspoor van Carolus Battus

    4 nov. Letters bij de Lunch: In het...

Literaire middag met Adriaan van Dis

Ontmoeting en gesprek o.l.v. Jet van Aalst en Janna Navis

Dis Adriaan van c Carel Schutte rechtenvrij 2 website formaat

Dit najaar staat De Wandelaar van Adriaan van Dis centraal in de campagne Nederland Leest. Voor VLAM, Boekhandel De Tribune en het Centre Céramique was dit de reden om de schrijver uit te nodigen voor een ontmoeting en gesprek met zijn lezers uit Maastricht.

 

Adriaan van Dis debuteerde in 1983. Hij schreef reisromans, verhalen en veel geprezen en bekroonde romans.In 1984 verscheen de roman Indische duinen, gevolgd door onder meer Dubbelliefde, Familieziek, De wandelaar en Ik kom terug. In 2015 ontving hij de Constantijn Huygensprijs voor zijn hele oeuvre. De boeken van Adriaan van Dis zijn in vele talen vertaald. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman Klifi.

 

Zijn boek De wandelaar staat centraal in de campagne Nederland Leest in de maand november. Bibliotheekleden kunnen dit boek dan gratis afhalen in hun eigen bibliotheek. Eén boek, duizend gesprekken - een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt.

Locatie en tijdstip: Centre Céramique Maastricht, 14.30-16.00 uur. Toegang: € 10,- voor VLAM-leden en leden Centre Céramique € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij klantenservice Centre Céramique of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 043 3505600. Reserveren is verplicht, de gereserveerde kaarten graag uiterlijk 12 november voor 17.00 uur ophalen bij de klantenservice.

Met boekverkoop en signeersessie.

 

Organisatie: VLAM, Boekhandel de Tribune en Centre Céramique

Deel ons met anderen

Share |